bootstrap template

We show you the money.

De ideale manier van samenwerken? Wij bedenken en schrijven een uniek verhaal voor uw bedrijf. Uw bedrijf wordt daar beter van. 

U stapt mee in het verhaal dat communicatie moet opvallen. De gekke ideeën moeten van ons komen, maar input van onze communicatiepartner is levensnoodzakelijk. Goede afspraken vermijden heel wat stress. 

We zijn een commercieel bedrijf. Dat wil zeggen dat we ervan uit gaan dat u geld wilt verdienen, en dat wij dat ook willen. 

1. ANALYSE

We gaan samen op zoek naar de bestaande contact- momenten, zoeken de doelgroep uit en bekijken de identiteit van het 'product'. Samen met de klant bepalen we een realistisch budget.

2. STRATEGIE

We zoeken een pasklare oplossing voor je communicatie. We nemen de verantwoordelijkheid om doenbare projecten voor te stellen, met de afgesproken doelen in het vizier. 

3. UITVOERING

Na akkoord voeren we de voorgestelde acties uit. We nemen een foto, maken een filmpje, stellen een contentplan op... Naadloos wordt alles uitvoering. Zonder verrassingen.

4. RESULTAAT

Het doel heiligt de middelen. En we bekijken samen of we dat doel bereikt hebben. Evalueren de KPI's en passen daar waar nodig aan. Communicatie leeft en moet ook zo bekeken worden.

Logo De Reclame Compagnie

Nieuwsgierig? Goed!  
Klik hier voor meer info.


De Reclame Compagnie
Wezelakkers 121
2360 Oud-Turnhout
+32 486645917
BTW BE 0867355588

BEGIN VANDAAG AL PROFESSIONEEL TE COMMUNICEREN: DEEL DEZE PAGINA