how to create a web page for free

Verrassend uit de hoek

Wij zijn een bende ongeregeld die op maat werkt. We maken het verschil met creativiteit en zorgen voor meetbare resultaten. Communicatie heeft vele lagen, maar één doel: Resultaat. Niet verschieten als we dan verrassend uit de hoek komen. Of met een voorstel afkomen dat je niet verwacht had. 

GOOGLE RULES

Dankzij Google  weten we hoe je site bezocht wordt. Van waar je online bezoekers komen en waarmee ze surfen. Is je site klaar voor een bezoek met smartphones en tablets?

YOUTUBE SCHITTERT

Er is een 'nieuwe' zender in het land. En die heet youtube.com. Klanten kijken graag filmpjes. En worden graag geëntertaind. Verdient je bedrijf al een oscar voor je video-content? 

LINKEDIN VERRAST

Een onverwachte speler voor HR en andere communicatie is Linkedin.com. Veel mensen gebruiken de site als een tweede Facebook. Heb je een visie over je bedrijfsprofiel op Linkedin?

FACEBESTSELLER

Facebook is geen nieuweling meer. Voor ons is het een ideaal medium om klanten te binden, nieuwe klanten te werven en nieuwtjes te 'seeden'. Heb je een social mediaplan klaarstaan?

Logo De Reclame Compagnie

Nieuwsgierig? Goed!  
Klik hier voor meer info.


De Reclame Compagnie
Wezelakkers 121
2360 Oud-Turnhout
+32 486645917
BTW BE 0867355588

BEGIN VANDAAG AL PROFESSIONEEL TE COMMUNICEREN: DEEL DEZE PAGINA