easy website maker

PRINT MEDIA

Hoe je flyers of folders eruit zien, doet er toe. Wij werken print campagnes tot in de puntjes uit. We plannen de media, reserveren de post-bedeling of geven de gevel van uw winkel het ideale uitzicht. Elke klant heeft een andere benadering. Klik voor een afspraak. 

OUTDOOR MEDIA

Posters van 20 vierkante meter tot kleine postertjes in de wc's van een café. Speciale outdoor reclame valt ook veel sterker op. Elke boodschap krijgt zijn drager. Wij helpen onze klanten om de juiste boodschap op de juiste plaats te krijgen.  Voor een advies op maat, klik hier.

ONLINE MEDIA

De jongens van de RC zorgen er voor dat je toekomstige klanten meteen naar de juiste landingspagina klikken. Met een zo laag mogelijke CPC en een zo hoog mogelijke conversie. Wist je dat meer dan 50% al op smartphones of tablets gezocht wordt? Check het hier.

SOCIAL MEDIA

Sociale media zijn ideaal om eenvoudig een meetbaar resultaat te halen. En ook betaalbaar. Met Facebook , instagram en een Linkedinprofiel krijgt je bedrijf een sociale smoel. Klik hier voor een social mediaplan op maat van je eigen bedrijf of dienst. 

FOTOGRAFIE

Door zelf fotografie aan te bieden, proberen we de lijnen korter te houden. We werken zelf uit waar we het idee voor bedacht hebben. Beelden worden achteraf altijd in Photoshop bewerkt. 't is toch reclame, niet? 

FILMPJES

We bedenken zelf onze reclame campagnes. We leven in het tijdperk van de video.  Voor onze klanten gaan we van concept naar opnames en door naar montage. Ook de regie doen we zelf en roepen overtuigd: Actie. 

ILLUSTRATIES

Er zijn beeldbanken genoeg. En ook iconen genoeg te vinden op het net. Maar als er iets unieks moet gecreëerd worden, gaan we zelf aan de slag. Kunstenaars genoeg in huis. Laat die opdracht voor Rubens maar komen. 

CONCEPTEN

Een merk dat geregeld communiceert heeft een totaal concept nodig. Zodat elke uiting versterkt wordt door de vorige. Dat concept maakt het makkelijker voor klanten om uw merk te herkennen.

Logo De Reclame Compagnie

Nieuwsgierig? Goed!  
Klik hier voor meer info.


De Reclame Compagnie
Wezelakkers 121
2360 Oud-Turnhout
+32 486645917
BTW BE 0867355588

BEGIN VANDAAG AL PROFESSIONEEL TE COMMUNICEREN: DEEL DEZE PAGINA